Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Zöld Sasok Étterem és Panzió
Cím: 2117 Isaszeg, Alkotmány u. 2.Email: info@zoldsasokpanzio.hu
Web: www.zoldsasokpanzio.huTelefon: (06-20)212-8676, (06-20)211-1869
Gps: 47.5424276 , 19.3979934

Bemutatkozás

A Zöld Sasok Sörözõ több mint 10 éve, (1997-ben) nyitotta meg kapuit a hangulatos, nyugodt, családias környezetet kedvelõ vendégek számára. Késõbb, a sörözõ bõvítéseként 2004-ben megépítettük rendezvénytermünket, mely azóta számos családi- és vállalati ünnepség helyszíne volt. 2009-ben a rendezvénytermet új konyhával, kiszolgáló helységekkel és panzió résszel bõvítettük. Napjainkban így már a rendezvényszervezésen kívül szálláshelyként és étteremként is mûködünk. Az a’la carte éttermi szolgáltatáson kívül pedig -új szolgáltatásként- immáron közétkeztetéssel és napi menü kiszállítással is foglalkozunk.

Étterem:
Ha szeretne kellemes hangulatban egy felejthetetlen vacsorát eltölteni - térjen be hozzánk kedvesével, szeretteivel, és kóstolják meg a Zöld Sasok Étterem ételeinek magával ragadó ízvilágát.
Ételeink és szolgáltatásaink minõségét a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezõ; friss, házi alapanyagokból dolgozó szakácsok; valamint az Önök kívánságait mindenkor szem elõtt tartó, udvarias pincérek biztosítják. Az összeszokott csapatot több mint 10 éve ugyanaz az üzletvezetés irányítja családi vállalkozás keretében.
Éttermünk az "a´la carte" vendéglátáson kívül konferenciák, gyûlések, osztálytalálkozók, lakodalmak és egyéb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.
Étlapunk széles választékkal várja az ínyenceket. Nálunk megtalálják számításukat a magyaros konyha kedvelõin kívül a vadak, vegetáriánusok és az európai ételek szerelmesei.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink